Partneři webu

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Kontaktní formulář


V případě potřeby nás kontaktujte










Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s.

Drahobejlova 2215/6, 190 00 Praha 9
IČ: 152 70 106

Tel.: 266 199 200 - 4 Fax: 266 199 209
e-mail: info@svazpekaru.cz


  
  





Ročenka a Katalog dodavatelů pro pekaře a cukráře 2019

banner roc 2019

U příložitosti valné hromady Svazu pekařů a cukrářů v ČR bylo 19. ledna 2019 představeno již 27. vydání České a slovenské ročenky pekaře a cukráře s aktualizovaným Katalogem dodavetelů dodavatelů pro pekaře a cukráře pro rok 2019.  

•Tradiční oborová publikace vyšla v na základě podnětů z členské základny v magazínovém stylu, byla zařazena nová témata, což by mělo zvýšit atraktivnost publikace pro čtenáře i inzerenty

•Pošesté vychází ve spolupráci se Slovenským svazem pekařů, cukrářů a těstovinářů jako ČESKÁ a SLOVENSKÁ ROČENKA, takže dosah inzerce firem zahrnuje i Slovensko!

•Inzerenti jsou celý rok uvedeni v praktickém „Katalogu dodavatelů výrobků a služeb pro pekaře a cukráře“, podrobně členěném podle oborů činností inzerujících firem


•KATALOG DODAVATELŮ 2019 je opět umístěn na svazovém webu www.svazpekaru.cz

•ROČENKA s moderní a přehlednou grafikou obsahuje fundované statě a rozhovory na aktuální témata z mlynářského, pekařského a cukrářského oboru, inspirace za zahraničí, přehled odborných veletrhů a výstav, statistiky a další důležité informace

Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Ročenka 2019 - Obj. výtisky.doc)R 2019 - Objednávka výtisků 107 Kb
Aktualizováno Pondělí, 04 Únor 2019 10:22
 

PEKAŘ CUKRÁŘ aktuálně

PEKAŘ CUKRÁŘ 1/2019

Jak řídíme náš svaz? Váš názor nás zajímá ... (Úvodník)
Svazinfo leden, Vychází ROČENKA 2019 (Ze života svazu)
Valná hromada a pekařský ples v Brně (Fotoreportáž)
Svazové priority 201 (Ze života Svazu)
Roman Teisler 50 (Jubileum)

Aktualizováno Pátek, 25 Leden 2019 11:14
Celý článek...
 

PEKAŘ CUKRÁŘ - ediční plán 2019

Odborné periodikum pro zájemce o aktuální dění v pekařském a cukrářském oboru vychází 29. rok nákladem 1 500–3 000 výtisků, celorepubliková přímá distribuce.

Nabízíme možnost: 
- inzerce (ceník je umístěn na webu nebo jej zašleme na vyžádání), 
- externí autorské spolupráce při tvorbě měsíčníku

 Cena jednoho čísla měsíčníku činí 45 Kč + 10 % DPH. Cena ročního předplatného časopisu činí 490 Kč + 15 % DPH (pro členy Svazu 390,- Kč + 10 % DPH). 

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Ediční plán PC 2019_FINAL.doc)Ediční plán PC 2019 48 Kb
Aktualizováno Pondělí, 04 Únor 2019 12:30
Celý článek...
 

Pekařská technologie IV. - Výroba jemného pečiva

banner pt 4

Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po úspěchu publikací Pekařská technologie I. – Suroviny a Pekařská technologie II. – Výroba chleba a Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva vydal odbornou publikaci PT IV. Výroba jemného pečiva, která byla uvedena do distribuce 20. října 2016.

Autoři publikace

Mgr. Petr Šedivý (jednatel společnosti BENEŠ pekárna s.r.o., býv. ředitel a pedagog SŠPaS Pardubice) 
Ing. Eva Nováková (manažerka marketingu a obchodu IREKS ENZYMA s.r.o. Brno)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Ing. Radovan Smrž (Zeelandia, spol. s r.o.)
 
Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Pekařská techn. I.+II.+III. +IV. - Objednávka publikace.doc)Objednávka publikací 118 Kb
Aktualizováno Sobota, 22 Říjen 2016 16:25
Celý článek...
 

Pekařská technologie III. - Výroba běžného pečiva 

 pt iii bannerPodnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po úspěchu publikací Pekařská technologie I. – Suroviny a Pekařská technologie II. – Výroba chleba vydal publikaci Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva. 

Autoři publikace

Mgr. Petr Šedivý (jednatel společnosti BENEŠ pekárna s.r.o., býv. ředitel a pedagog SŠPaS Pardubice) 
Ing. Eva Nováková (manažerka marketingu a obchodu IREKS ENZYMA s.r.o. Brno)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)

Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Pekařská techn. I.+II.+III. +IV. - Objednávka publikace.doc)Objednávka publikací 118 Kb
Aktualizováno Sobota, 22 Říjen 2016 16:24
Celý článek...
 






Copyright