Partneři webu

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Kontaktní formulář


V případě potřeby nás kontaktujte










Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s.

Drahobejlova 2215/6, 190 00 Praha 9
IČ: 152 70 106

Tel.: 266 199 200 - 4 Fax: 266 199 209
e-mail: info@svazpekaru.cz


  
  





PEKAŘ CUKRÁŘ - ediční plán 2017

Odborné periodikum pro zájemce o aktuální dění v pekařském a cukrářském oboru vychází 26. rok nákladem 1 500–3 000 výtisků, celorepubliková přímá distribuce.

Nabízíme možnost: 
- inzerce (ceník je umístěn na webu nebo jej zašleme na vyžádání), 
- externí autorské spolupráce při tvorbě měsíčníku

 Cena jednoho čísla měsíčníku činí 45 Kč + 15 % DPH. Cena ročního předplatného časopisu činí 490 Kč + 15 % DPH (pro členy Svazu 390,- Kč + 15 % DPH). 

Aktualizováno Čtvrtek, 22 Červen 2017 12:08
Celý článek...
 

Pekařská technologie IV. - Výroba jemného pečiva

banner pt 4

Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po úspěchu publikací Pekařská technologie I. – Suroviny a Pekařská technologie II. – Výroba chleba a Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva vydal odbornou publikaci PT IV. Výroba jemného pečiva, která byla uvedena do distribuce 20. října 2016.

Autoři publikace

Mgr. Petr Šedivý (jednatel společnosti BENEŠ pekárna s.r.o., býv. ředitel a pedagog SŠPaS Pardubice) 
Ing. Eva Nováková (manažerka marketingu a obchodu IREKS ENZYMA s.r.o. Brno)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Ing. Radovan Smrž (Zeelandia, spol. s r.o.)
 
Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Pekařská techn. I.+II.+III. +IV. - Objednávka publikace.doc)Objednávka publikací 118 Kb
Aktualizováno Sobota, 22 Říjen 2016 16:25
Celý článek...
 

Pekařská technologie III. - Výroba běžného pečiva 

 pt iii bannerPodnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po úspěchu publikací Pekařská technologie I. – Suroviny a Pekařská technologie II. – Výroba chleba vydal publikaci Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva. 

Autoři publikace

Mgr. Petr Šedivý (jednatel společnosti BENEŠ pekárna s.r.o., býv. ředitel a pedagog SŠPaS Pardubice) 
Ing. Eva Nováková (manažerka marketingu a obchodu IREKS ENZYMA s.r.o. Brno)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)

Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Pekařská techn. I.+II.+III. +IV. - Objednávka publikace.doc)Objednávka publikací 118 Kb
Aktualizováno Sobota, 22 Říjen 2016 16:24
Celý článek...
 

PEKAŘ CUKRÁŘ aktuálně

PEKAŘ CUKRÁŘ 7/2017

Téma MĚSÍCE – Moderní pekařská prodejna - zkušenosti s EET


"Léto - neléto" - pořád je co řešit ... (Úvodník)
Svazinfo červenec, Pozvánka do Leštiny (Ze života svazu)
Den českých pekařů a cukrářů (Země živitelka)
Nové trendy v nabídce pecí J4 (Ze semináře)
Pekařská sobota (Reportáž)
Elektronická evidence tržeb: jak dál? (EET)
Zeelandia: Pečivo do škol jinak (Ze semináře)
MELVIA TRADE: Pekaři, polňte si vzdělání přímio na pracovišti (Vzdělávání)
Südback 2017 zve do Stuttgartu (Výstavy a veletrhy)
JRS: Proč používat vlánkninové koncentráty v pekařských výrobcích? (Ze semináře)
O akrylamidu v pekařských výrobcích (Trendy a trhy)
Podlahový systém RemmersCrete (Ze semináře)
Software a hardware v pekařských prdejnách (Ze semináře)
Jak správně postupovat při čerpání dovolené (Právní poradna)
Česká chuťovka 2017 (Soutěž)
Atriční pšeničná mouka v toustovém chlebu (Aplikovaný výzkum)
Letní seminář Diamant CZ (Firemní akce)

Inzerenti v PC 6/2017

AZ Tuky, spol. s r.o. - BUNGE (PL)
Beas, a.s. Lično 
backaldrin s.r.o.
Diamant, spol. s r.o.
CHOCOLAND a.s.
J4 s.r.o.
Kornfeil spol. s r.o.
LIBERECKÉ STROJÍRNY s.r.o.
Pekařství MaJa s.r.o.
PETOBAKING - Tomáš Ticháček
Pfahnl Backmittel, spol. s r.o.
Puratos CZ, a.s.
SEMIX PLUSO, spol. s r.o.
TBA, plastové obaly
TEN ART, spol. s r.o.
Tesco Stores ČR a.s.
TOPOS a.s. 

Aktualizováno Pátek, 21 Červenec 2017 14:07
 

Pekařská technologie II. - Výroba chleba

 

Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po loňském úspěchu knihy Pekařská technologie I. – Suroviny vydal odbornou publikaci Pekařská technologie II. – Výroba chleba, která byla uvedena do distribuce na Dnech chleba 2014. 

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Pekařská techn. I.+II. - Objednávka publikace.doc)PT I. + II. Objednávka publikací 114 Kb
Download this file (Pekařská techn. I.+II. - Objednávka publikace.pdf)PT I. + II. Objednávka publikací 179 Kb
Aktualizováno Sobota, 22 Říjen 2016 15:50
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 Další > Konec >>

Strana 1 z 2




Copyright