Svaz pekařů - Vydavatelství Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi Sat, 18 Nov 2017 02:33:15 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management cs-cz Pekař cukrář aktuálně IV http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi/mesicnik-pekar-cukrar/684-pekar-cukrar-aktualne-iv http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi/mesicnik-pekar-cukrar/684-pekar-cukrar-aktualne-iv PEKAŘ CUKRÁŘ aktuálně

PEKAŘ CUKRÁŘ 10/2017

Téma MĚSÍCE – Přípravky: Pekařské snacky - trendy v surovinách a zlepšujících přípravcích

Život v "době zrychlené" (Úvodník)
Svazinfo říjen, Ročenka 2018 (Ze života svazu)
Karel Kornfeil oslavil "60" (Pohled odborníka)

]]>
mvalko.sk@gmail.com (Administrator) Měsíčník Pekař a cukrář Wed, 22 Mar 2017 08:40:03 +0000
PC Ediční plán 2017 http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi/mesicnik-pekar-cukrar/668-pc-edickni-plan-2017 http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi/mesicnik-pekar-cukrar/668-pc-edickni-plan-2017 PEKAŘ CUKRÁŘ - ediční plán 2017

Odborné periodikum pro zájemce o aktuální dění v pekařském a cukrářském oboru vychází 26. rok nákladem 1 500–3 000 výtisků, celorepubliková přímá distribuce.

Nabízíme možnost: 
- inzerce (ceník je umístěn na webu nebo jej zašleme na vyžádání), 
- externí autorské spolupráce při tvorbě měsíčníku

 Cena jednoho čísla měsíčníku činí 45 Kč + 15 % DPH. Cena ročního předplatného časopisu činí 490 Kč + 15 % DPH (pro členy Svazu 390,- Kč + 15 % DPH). 

]]>
mvalko.sk@gmail.com (Administrator) Měsíčník Pekař a cukrář Thu, 23 Feb 2017 12:37:24 +0000
Výroba jemného pečiva http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi/kniznice/515-vyrobabezneho-peciva http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi/kniznice/515-vyrobabezneho-peciva Pekařská technologie IV. - Výroba jemného pečiva

banner pt 4

Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po úspěchu publikací Pekařská technologie I. – Suroviny a Pekařská technologie II. – Výroba chleba a Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva vydal odbornou publikaci PT IV. Výroba jemného pečiva, která byla uvedena do distribuce 20. října 2016.

Autoři publikace

Mgr. Petr Šedivý (jednatel společnosti BENEŠ pekárna s.r.o., býv. ředitel a pedagog SŠPaS Pardubice) 
Ing. Eva Nováková (manažerka marketingu a obchodu IREKS ENZYMA s.r.o. Brno)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Ing. Radovan Smrž (Zeelandia, spol. s r.o.)
 
Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)

]]>
mvalko.sk@gmail.com (Administrator) Knižnice Tue, 28 Apr 2015 11:49:38 +0000
Výroba běžného pečiva http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi/kniznice/607-vyroba-bezneho-peciva http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi/kniznice/607-vyroba-bezneho-peciva Pekařská technologie III. - Výroba běžného pečiva 

 pt iii bannerPodnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po úspěchu publikací Pekařská technologie I. – Suroviny a Pekařská technologie II. – Výroba chleba vydal publikaci Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva. 

Autoři publikace

Mgr. Petr Šedivý (jednatel společnosti BENEŠ pekárna s.r.o., býv. ředitel a pedagog SŠPaS Pardubice) 
Ing. Eva Nováková (manažerka marketingu a obchodu IREKS ENZYMA s.r.o. Brno)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)

Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)

]]>
mvalko.sk@gmail.com (Administrator) Knižnice Tue, 28 Apr 2015 11:49:38 +0000
Pekařská technologie II. - Výroba chleba http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi/kniznice/408-pekarska-technologie-ii-vyroba-chleba http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi/kniznice/408-pekarska-technologie-ii-vyroba-chleba Pekařská technologie II. - Výroba chleba

 

Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po loňském úspěchu knihy Pekařská technologie I. – Suroviny vydal odbornou publikaci Pekařská technologie II. – Výroba chleba, která byla uvedena do distribuce na Dnech chleba 2014. 

]]>
mvalko.sk@gmail.com (Administrator) Knižnice Tue, 22 Apr 2014 13:23:35 +0000
Pekařská technologie I.- Suroviny http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi/kniznice/323-pekarska-technologie-1-suroviny http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi/kniznice/323-pekarska-technologie-1-suroviny Publikace Pekařská technologie I - Suroviny 


Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. vydal odbornou publikaci Pekařská technologie I. – Suroviny, která byla uvedena do distribuce na Dnech chleba 2013 (6. června, Pardubice).

Autoři publikace
Mgr. Petr Šedivý (BENEŠ pekárna s.r.o., býv. ředitel SŠPaS Pardubice) – vedoucí autorského kolektivu Ing. Jindřich Dostál, Ing. Dana Kovaříková, Ing. Václav Martinek (SŠPaS Pardubice)

]]>
mvalko.sk@gmail.com (Administrator) Knižnice Thu, 04 Apr 2013 11:50:49 +0000
Etický kodex reklamy http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi/mesicnik-pekar-cukrar/291-eticky-kodex-reklamy http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi/mesicnik-pekar-cukrar/291-eticky-kodex-reklamy Etický kodex reklamy odborného nakladatelství a vydavatelství firmy Pekař a cukrář s.r.o.

Jako člen Potravinářské komory ČR, která je členem Rady pro reklamu, přijímáme podmínky Etického kodexu reklamy, přijatého Radou pro reklamu pro účely zveřejňování reklamy v publikacích, vydávaných odborným nakladatelstvím a vydavatelstvím. O případném předání sporu k řešení Radě pro reklamu rozhoduje vedení společnosti Pekař a cukrář s. r. o. na základě návrhů vedoucího odborného nakladatelství a vydavatelství. V následujícím textu je uveden výtah hlavních zásad. Plné znění kodexu je k dispozici v redakci.

]]> mvalko.sk@gmail.com (Administrator) Měsíčník Pekař a cukrář Tue, 04 Dec 2012 12:08:08 +0000 Ročenka pekaře a cukráře 2018 http://www.svazpekaru.cz/index.php/rocenka-pekare-a-cukrare http://www.svazpekaru.cz/index.php/rocenka-pekare-a-cukrare Ročenka pekaře a cukráře - Katalog dodavatelů 2018

Koncem ledna 2018 vydáváme 26. Ročenku pekaře a cukráře s Katalogem dodavatelů. Formulář objednáívak výtisku naleznete v příloze níže publikovaného článku, který nový ediční počin odborného vydavatelství Svazu pekařů a cukrářů představuje ...

]]>
mvalko.sk@gmail.com (Administrator) Ročenka Pekaře a cukráře Thu, 30 Jun 2011 08:54:16 +0000
Tituly Knižnice http://www.svazpekaru.cz/index.php/ceniky-a-objednavky/vyrazne-slevy-odbornych-publikaci http://www.svazpekaru.cz/index.php/ceniky-a-objednavky/vyrazne-slevy-odbornych-publikaci

Výrazné slevy odborných publikací

1. Ing. Jan Skoupil: Cukrářská výroba 1. díl, váz.     80,- Kč     40,- Kč

2. Ing. Jan Skoupil: Cukrářská výroba  2. díl váz.     80,- Kč     40,- Kč

]]>
mvalko.sk@gmail.com (administrator) Knižnice Sat, 14 Aug 2010 18:10:11 +0000
Ročenka pekaře a cukráře http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi/rocenka-pekare-a-cukrare/78-rocenka-pekare-a-cukrare http://www.svazpekaru.cz/index.php/vydavatelstvi/rocenka-pekare-a-cukrare/78-rocenka-pekare-a-cukrare Česká a Slovenská Ročenka pekaře a cukráře - všeobecné informace

Jde o exkluzivní publikaci (od roku 1993 dosud 25 vydání), edičně volně navazující na časopis. Náklad se pohybuje na úrovni 1 500 výtisků.

Obsahuje odborné články, Katalog dodavatelů pro pekaře a cukráře členěný podle firem a činností, inzerci, adresář členů Podnikatelského svazu pekařů a cukrářů v ČR, oborově členěné vizitky firem, index inzerujících firem. Cena jednoho výtisku činí 250 Kč (pro členy svazu 150,- Kč + DPH).

]]>
mvalko.sk@gmail.com (administrator) Ročenka Pekaře a cukráře Sat, 14 Aug 2010 17:04:35 +0000